Duosis pandemi sürecini nasıl yönetiyor?

bilgin tarafından tarihinde yayınlandı

Genel Müdürümüz Alper Onuray yazdı.

Duosis Pandemi Sürecini Nasıl Yönetiyor?


Ocak ayının başından bu yana dünyamızı saran Korona Virüs (Covid-19) salgını nedeniyle, Dünya Sağlık Örgütü tarafından tüm dünyada pandemi ilan edildi. Bu öngörülemeyen pandemi karşısında, ulusal ve uluslararası alanlarda, kısıtlamaları, yasakları, önlemleri, araştırmaları kapsayan büyük bir mücadele başladı. Her sektör kendi önlemlerini ve kurallarını belirledi. Kimi bu duruma çabuk uyum sağlarken kimi işletme de kriz yönetiminde yeterli performansı gösteremedi.

Peki bizler neler yaptık…

Virüs salgınını kontrol altına almak ve yayılımını durdurmak için alınması gereken önlemler kapsamında, mart ayından itibaren ülkemizde ilk görülen vakalar ile birlikte evden çalışma modelini devreye aldık. Ekip arkadaşlarımızın ve ailelerinin sağlığını maddi koşulların önünde bir değer olarak görerek, evden çalışma modelini uyguladık. Yeni çalışma düzenine uyum sağlamak için hızlı ama yerinde aldığımız kararlar sayesinde, öngörülemeyen bu durum karşısında daha ilk günden sunacağımız çözümler ve vereceğimiz hizmetler için hazırdık. 

Yeni düzene nasıl uyum sağladık…

Bir teknoloji firması olarak, sektörümüz gereği, ekibimizin mobil çalışma düzeninde, mekân bağımsız bir şekilde işlerini yönetebilmeleri gerektiğini “olmazsa olmaz” olarak görüyoruz. Buna bağlı olarak bizler, bütün çalışma düzenimizin “her an her yerden” yönetilebilir olması için bulut tabanlı sistemlerden faydalandık. Şirket içi iletişimi ve iş akışını güçlendirmek adına, online platformlar kullanarak toplantılar gerçekleştirdik; belge ve bilgi paylaşımlarına dikkat ettik.

Bu dönemde iletişimimizi sıklaştırdık…

Duosis olarak alt yapı izleme çözümlerimiz ile müşteri memnuniyetine özen göstererek motivasyonumuzu hep yüksek tutmaya çalıştık. Bu sürecin başlangıcından itibaren müşterilerimize, 7/24 uzaktan destek vermeye kesintisiz bir şekilde devam ettik. Bu kapsamda tüm firmaların yanında olmak için Micro Focus ile birlikte, Micro Focus’un yük ve performans testi çözümü olan LoadRunner’ı Haziran 2020 sonuna kadar ücretsiz olarak kullanıma açtık.

Yeni normal düzende Duosis…

Müşterilerimiz ile online toplantılar gerçekleştirerek karantina süreci içerisinde uzaktan başladığımız projelerimizi başarılı bir şekilde tamamladık. Online eğitim programlarımızla ekibimizin gelişimini artırdık. Müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet modellerimiz içerisine yenilerini ekledik. Her daim müşterisinin yanında olan bir teknoloji firması olarak; kendini sürekli geliştiren güçlü ekibi ile yeni normal düzen için de hazırlıklarımızı tamamladık. Hizmet modellerimizi, yeni normal düzende de en verimli şekilde aktarmaya devam edeceğiz. BT departmanları için uyguladığımız çözümler ve verdiğimiz destek hizmetleri ile kalitemizden ödün vermeden müşterilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.

Sağlıklı ve mutlu günlerde görüşmek üzere…

Kategoriler: Uncategorized

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir